One United Properties a anunțat achiziția a 5 hectare de teren pentru un nou proiect mixt, One Cotroceni Towers, care va avea cele mai înalte turnuri rezidențiale din București, după succesul de referință al dezvoltării One Cotroceni Park.

Cu o valoare brută de dezvoltare (VB) estimată în intervalul de 400 de milioane de euro, componenta rezidențială va găzdui peste 1.290 de unități repartizate pe cinci turnuri.

Locuitorii și chiriașii One Cotroceni Towers vor avea acces la o gamă largă de facilități și servicii pentru comunitate, la distanță de mers pe jos, răspândite pe întregul cartier de aproximativ 11 hectare. De la spații comerciale pentru o varietate de servicii, cum ar fi sală de sport cu piscină, piețe alimentare, restaurante și afterschool pentru copii până la multe alte servicii tipice care vor reduce timpul de navetă al rezidenților.


One Cotroceni Towers

Despre cartier

De la spații comerciale pentru o varietate de servicii, cum ar fi sală de sport cu piscină, piețe alimentare, restaurante, afterschool pentru copii până la multe alte servicii tipice care vor reduce timpul de navetă al rezidenților.
Loading...