Doamna Magdalena Soucek este un executiv experimentat, cu o experiență extinsă de peste 30 de ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță pentru afaceri.

Dna. Soucek a fost Country Managing Partner în cadrul EY din Cehia din 2008 până în decembrie 2021. De-a lungul carierei sale profesionale, s-a specializat în audit și alte proiecte pentru clienți, în principal din industriile farmaceutice, de producție și imobiliare, atât companii multinaționale de top, cât și companii din Cehia.

Între 2011 și 2020, a ocupat și funcția de Managing Partner pentru Clusterul Central al EY, care include Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru. Sub conducerea acesteia, Clusterul aproape și-a dublat dimensiunea afacerii, ajungând la 220 de milioane de dolari, 80 de parteneri și o echipă de 2.500 de profesioniști.

Doamna Soucek a absolvit Universitatea din Massachusetts. Este Contabil Public Autorizat și membru al Institutului American de Contabili Publici Autorizați. Ea este, de asemenea, auditor statutar ceh și membru al Camerei de Conturi din Cehia.

Doamna Magdalena Soucek a fost numită membru în Consiliul de Administrație al One United Properties în data de 26.04.2022, mandatul acesteia actual fiind în vigoare până la 26.04.2023.


Loading...