Localizată pe strada Ramuri Tei nr 3, pe o suprafata de 10.710 mp, chiar in apropierea parcului, cartierului Floreasca si a Bulevardului Barbu Vacarescu, One City Club este o noua dezvoltare One United Properties.

Oferind un mod de locuit rafinat, noua dezvoltare va avea aproximativ 200 de apartamente organizate în ansambluri boutique, pe o suprafață totală de circa 37.000 mp, dintre care 27.000 mp supraterană și 10.000 mp subteran. One City Club va integra și o zonă comercială cu dotări și servicii pentru comunitate, precum sală de sport și piscină, zone verzi și de agrement, sală de golf și diverse servicii. Poziționarea One City Club va oferi acces rapid în zona de nord a orașului, incluzând puncte de interes precum Parcul Floreasca, One Gallery din cadrul One Floreasca City (fosta Hală Ford), centrul orașului și către A3 București - Autostrada Ploiesti.


One City Club

Despre cartier

One City Club este situat in imediata apropiere a parcului Floreasca si a cartierului, dezvoltarea One Verdi Park si Bulevardul Barbu Vacarescu, este noua dezvoltare numita One City Club.
Loading...