One United Properties a găzduit în incinta One Tower evenimentul dedicat trendurilor din domeniul ESG organizat de Global Shapers Bucharest Hub (inițiativa de tineret a World Economic Forum), în parteneriat cu Ambasada Elveției în România și Camera de Comerț Elveția - România.

Evenimentul care a reunit specialiști în domeniul ESG (environmental, social & governance) și profesioniști ai mediului de afaceri a explorat stadiul actual al conștientizării și adoptării ESG, provocările și oportunitățile cu care se confruntă diverse entități atunci când integrează ESG în strategiile și operațiunile lor.

Experții au discutat despre rolul tehnologiei, al politicii și al angajamentului părților interesate în accelerarea transformării ESG și despre importanța măsurării și raportării performanței ESG. Dialogul și-a propus să ofere perspective și recomandări aplicabile pentru companii și alte organizații care doresc să-și accelereze transformarea ESG și să contribuie la un viitor mai durabil și mai echitabil. Printre speakerii evenimentului s-a numărat și Zuzanna Kurek, IR Manager la One United Properties.


Loading...