Acțiunile One United Properties au avansat în cadrul seriei FTSE Global Equity Index Emerging Europe, trecând de la categoria Small Cap la Mid Cap, reflectând capitalizarea bursieră crescută, precum și lichiditatea solidă a acțiunii ONE. Modificarea în cadrul indicelui va intra în vigoare începând cu data de 19 septembrie 2022.

Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties:

„One United Properties își continuă performanța excelentă la Bursa de Valori București, crescând ponderea companiilor antreprenoriale românești incluse în indicii globali. Am finalizat recent o nouă rundă de finanțare, ne-am mărit și mai mult free float-ul, primind noi acționari în compania noastră. În acest context completat de decizia de astăzi a FTSE Russell de a avansa acțiunile ONE într-o categorie reprezentativă de acțiuni de dimensiuni medii, estimăm o intensificare a activității de tranzacționare pentru acțiunile ONE în perioada următoare.”

Acțiunile One United Properties sunt incluse, în afară de seria FTSE Global Equity Index, în indicele emergent FTSE EPRA Nareit EMEA, conceput pentru a urmări performanța companiilor imobiliare listate și a REITS pe piețele emergente, precum și a mai multor indici BVB și indici STOXX.


Loading...