Prezența recentă a lui Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, în cadrul podcastului Forbes Voices a evidențiat călătoria ei ce poate să inspire, care a fost jalonată de principii precum: credibilitatea, construirea de relații în timp și învățare continuă.

După ce a acumulat o bogată experiență în domeniul imobiliar, Beatrice Dumitrașcu crede în transformarea provocărilor în oportunități, considerând că la baza succesului stă disciplina și apreciază oamenii care știu să ofere înapoi din ceea ce primesc.

Forbes Voices este un concept nou dedicat tinerilor care caută inspirație și modele de urmat pentru dezvoltarea lor profesională și personală. Ca recomandare pentru tinerii dornici să exploreze noi oportunități, Beatrice încurajează un start rapid în construirea unei cariere, adaptabilitatea și o mentalitate creativă. În cadrul interviului, ea a povestit despre cum integrează munca și viața personală, despre încrederea în oameni, chiar și în situațiile provocatoare. Experiența a învățat-o că, pentru a atinge excelența, este crucial să te înconjori de experți, iar educația specializată, mai ales în real estate, este mai mult decât un deziderat, este o nevoie.

Motto-ul ei, „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, promovează colaborarea și empatia. Pentru Beatrice evoluție înseamnă asumarea riscurilor, adaptarea permanentă la schimbare și valorificarea fiecărei experiențe. Ea nu ar schimba nimic din călătoria de până acum și recomandă perseverență și dedicare pentru a atinge succesul.

În concluzie, apariția lui Beatrice Dumitrascu în podcastul Forbes Voices reflectă călătoria ei care poate reprezenta o sursă de inspirație pentru tinerii cu spirit antreprenorial, oferindu-le acestora exemple prețioase despre cum să reușești, motivându-i și încurajându-i să se autodepășească.

Interviul poate fi urmărit aici.


Loading...