Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, a discutat cu wall-street.ro despre viziunea femeilor care ocupă poziții de conducere. Discuția face parte dintr-o serie de interviuri cu femei impresionante din lumea business-ului.

Rezidențialul a fost vedeta pieței imobiliare în 2021, iar Beatrice cataloghează anul trecut ca fiind unul excepțional pentru grupul One United Properties și pentru divizia ei, în special prin prisma rezultatelor oficiale comunicate către Bursa de Valori București.

Beatrice Dumitrașcu spune că funcția sa este rezultatul determinării personale, al muncii și nu a fost un obiectiv, mai ales în condițiile în care încă îi place să se ocupe direct de cât mai multe aspecte ale afacerii.

„Eu cred că, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, totul ține de nivelul tău de empatie, care poate fi mai sus sau mai jos, de calitățile tale de negociere, care pot fi mai mult sau mai puțin bune, iar rezultatele vin în funcție de cât de potrivit ești pentru poziția în care te afli, cât de bine știi ce vinzi”,

spune Beatrice Dumitrașcu.

Interviul complet aici.


Loading...