Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, a participat la conferința BREC dedicată pieței imobiliare și perspectivelor acesteia pentru anul 2022. „What’s next in real estate in 2022?” a adunat specialiști în domeniu care au analizat contextual actual al sectorului imobiliar, aflat în continuă dezvoltare în țara noastră.

Dezvoltatorii se concentrează tot mai mult pe furnizarea de proiecte de ultimă generație, cu strategii importante pentru inovație și digitizare.

Beatrice Dumitrașcu a precizat că devine interesantă zona de platforme industriale, care au tot fost tranzacționate de-a lungul timpului, dar nu au fost atât de mult dezvoltate. Un astfel de exemplu este One Cotroceni Park, ansamblu multifuncțional dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul.

„Acest proiect este o dovadă a faptului că putem avea totul în proximitate. Este primul proiect mare dezvoltat de noi în segmentul mediu-plus, pe care am pătruns de curând, și ne dăm seama că mai sunt foarte multe zone în București care pot fi dezvoltate în același sens, pentru a evita aglomerarea din nord. Cred că, dacă aceste zone s-ar dezvolta, infrastructura ar fi mult mai prietenoasă.”

Mai multe detalii aici.


Loading...