„Spate puternic și piept vulnerabil”, aceasta a fost tema celei de-a doua ediții offline Forbes Power Breakfast din acest sezon. Evenimentul organizat de Forbes România a avut-o ca invitată pe Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Într-un cadru informal, la o cafea bună care să inspire și să energizeze, invitații au discutat despre principii, valori și echipă, dar și despre emoție, entuziasm și empatie, care ne fac umani și vulnerabili.

Forbes Power Breakfast reprezintă un cadru informal și cald, în care oamenii de business împărtășesc idei, provocări, dar și soluții, iar participanții au ocazia să pună întrebări și să deschidă variate subiecte de discuție. Una dintre cele mai importante teme abordate a fost echilibrul dintre forță și vulnerabilitate. Într-o lume în care trebuie să fim puternici și să ne protejăm interesele, este important să nu uităm că suntem și ființe umane, cu emoții și vulnerabilități. Beatrice Dumitrascu a subliniat importanța de a fi autentic și de a-ți asuma vulnerabilitatea, pentru a putea construi relații solide și de încredere cu colegii, partenerii și clienții.

În același timp, discuțiile s-au concentrat și pe principiile și valorile care ghidează oamenii și companiile de succes. Pentru One United Properties, valorile de bază sunt sustenabilitatea, inovația și excelența. Aceste principii sunt reflectate în fiecare dezvoltare a companiei, de la designul inovator și tehnologiile avansate, la soluțiile sustenabile și responsabile din punct de vedere social și de mediu.


Loading...