Desfășurată sub semnul regalitate și feminitate, cea de-a șasea ediție a Forbes Woman Summit, care a avut loc ieri, 23 martie, a reunit femei de excepție din mediul de business, adevărate modele pentru antreprenoriatul feminin, dar și pentru întreaga societate.

„Dacă este să discutăm cum sunt eu, din perspectivă de business, cred că sunt perseverentă și ambițioasă. Iar încrederea pe care o dăm celorlalți trebuie să fie una onestă, pentru că, până la urmă, totul este tranzacțional. Încrederea pe care o investești în oameni, perseverența, sunt două lucruri care mă definesc complet”,

se caracterizează Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Iar acestea sunt doar câteva dintre calitățile care i-au adus aseară, în cadrul FORBES WOMAN SUMMIT, un premiu de recunoaștere a abilităților sale de business și de lider.

Creat în jurul celei mai puternice comunități de business – FORBES ROMÂNIA – Forbes Woman Summit a adus laolaltă și a premiat femeile de afaceri ale căror povești, curaj și experiență reprezintă o adervărată sursă de inspirație pentru toate femeile din România și nu numai.


Loading...