Birourile secolului al XXI-lea înglobează mai mult decât spații de lucru, punând tot mai mult accent pe design, pe confort, pe intimitate, oferind spații flexibile de co-working, precum și numeroase facilități integrate, astfel că tot mai multe companii de top din zona de publicitate, avocatură, farmaceutică, consultanță și multe altele îşi mută sediile în clădiri verzi.

Astfel, angajații se bucură de condiții superioare în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranța la locul de muncă, iar impactul pe care îl produc asupra mediului este astfel diminuat considerabil. One Floreasca City pune accent, prin componenta sa office, pe astfel de birouri, One Tower fiind una dintre primele clădiri verzi din România.

Jurnaliștii ELLE Decoration au mers în vizită la un astfel de spațiu de birouri și au prezentat în exclusivitate fotografii spectaculoase, cu priveliști care îți taie răsuflarea. Este un spațiu business-smart cu un touch luxury, care răspunde tuturor nevoilor unor birouri moderne într-o manieră eclectică şi funcțională.

Articolul integral în noul număr al revistei ELLE Decoration.


Loading...