Moment de recunoaștere și onoare pentru One United Properties în cadrul Galei ARIR 2023: compania a fost distinsă cu prestigiosul premiu „Cea mai bună Companie din perspectiva activității în Relația cu Investitorii – Piața Principală”. Evenimentul de referință ce a marcat 5 ani de activitate pentru comunitatea ARIR a avut loc la Palatul al Parlamentului. Acest premiu reprezintă o confirmare a angajamentului profund al companiei față de transparență și comunicare eficientă cu investitorii săi.

Recunoașterea a venit ca urmare a votului public exprimat de investitorii la Bursa de Valori București, recompensând astfel eforturile constante ale companiei One United Properties de a menține și consolida relațiile durabile și valoroase cu toți stakeholderii și partenerii săi de afaceri.

ARIR este promotorul conceptului de Relaţia cu Investitorii (Investor Relations – IR) în România și susține că prin respectarea unor standarde de transparență, guvernanţă corporativă și proactivitate în comunicarea cu investitorii membrii noștri vor beneficia de plusvaloare, atrage mai uşor finanțare, avea reputație și încrederea necesară dezvoltării continue a afacerilor lor. ARIR a fost fondată în 2018 de companii listate, cu potențial de listare, administratori de fonduri și profesioniști în IR.


Loading...