Cu ocazia celebrării excelenței în industria imobiliară, One United Properties a primit recunoașterea din partea Construction and Investment Journal (CIJ) fiind desemnat Cel mai bun dezvoltator imobiliar al anului.

Această recunoaștere este o dovadă a angajamentului ferm al companiei față de inovație, calitate și crearea de spații rezidențiale excepționale care redefinesc standardele moderne de viață și locuire.

One United Properties, pionier în sectorul imobiliar, a stabilit constant standarde înalte pentru dezvoltările rezidențiale. Premiul CIJ pentru cel mai bun dezvoltator imobiliar recunoaște realizările remarcabile ale companiei, evidențiind capacitatea sa de a crea case care îmbină cu eleganță sustenabilitatea și designul contemporan.

Recognizing One Cotroceni Park s Achievement at German Design Awards 2024 - 2Recognizing One Cotroceni Park s Achievement at German Design Awards 2024 - 3Recognizing One Cotroceni Park s Achievement at German Design Awards 2024 - 1

Acest premiu acordat de Construction and Investment Journal este o distincție prestigioasă care reflectă nivelul de excelență atins de One United Properties în fiecare aspect al dezvoltării rezidențiale, fiind o recunoaștere a angajamentului companiei de a livra dezvoltări care nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările proprietarilor și investitorilor deopotrivă.


Loading...