În cadrul rubricii „România Inteligentă”, ansamblul One Cotroceni Park a fost oferit drept exemplu de dezvoltare care redă Bucureștiului o zonă nevalorificată şi o transformă într-o comunitate vibrantă, ce trăieşte şi lucrează împreună.

Materialul a scos în evidență conceptul inovator care stă la baza acestei dezvoltări emblematice pentru portofoliul One United Properties și care are o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, cu mai multe facilităţi şi beneficii, ca un adevărat oraş în oraş, compus atât dintr-o zonă rezidenţială, cât şi din spaţii de birouri şi o zonă comercială care oferă acces la o gamă largă de servicii.

Mihai Păduroiu, CEO Office Division, a subliniat în cadrul reportajului interesul pe care îl manifestă azi companiile pentru spații de birouri sustenabile și certificate pentru eficiența energetică, care reunesc totodată facilități dintre cele mai diverse: de la spațiile de lucru propriu-zise la zone comerciale, facilități sportive sau educaționale. De altfel, One Cotroceni Park a obținut certificarea LEED PLATINUM și este certificat WELL Health & Safety, cu accent pe experiența angajaților, nivelul de sănătate și bunăstarea acestora.

Reportajul poate fi urmărit aici.


Loading...