One United Properties, principalul investitor și dezvoltator ecologic de imobiliare rezidențiale, mixte și de birouri din România, a sponsorizat recent Forumul Youth Speak din AIESEC România și evenimentele World’s Largest Lesson pe 25 și 26 aprilie la One Tower.

Evenimentele au reunit peste 200 de studenți din diverse medii academice pentru a discuta despre obiectivele de dezvoltare durabilă și rolul tinerilor în promovarea progresului către un viitor mai bun.

Pe 25 aprilie, Beatrice Dumitrascu, CEO Divizia Rezidentiala la One United Properties, le-a vorbit studentilor despre Viitorul Real Estate: Comunitati Verzi. Prezentarea ei s-a concentrat pe importanța creării de spații de locuit durabile, care să acorde prioritate eficienței energetice, materialelor de construcție verzi și facilităților de agrement care susțin un stil de viață sănătos pentru comunitate. Subliniind necesitatea unor practici imobiliare sustenabile, ea a subliniat rolul industriei imobiliare în conturarea unui viitor mai durabil.

Pe 26 aprilie, Mihai Toader-Pasti, ESG Expert One, a vorbit studenților din peste 40 de țări despre construirea unei cariere în sustenabilitate. El a subliniat oportunitatea ca tinerii să urmeze cariere care acordă prioritate obiectivelor de dezvoltare durabilă și a subliniat pașii pe care îi pot face pentru a avea un impact semnificativ în cariera lor viitoare.

Prin aceste evenimente, One United Properties și-a arătat angajamentul față de dezvoltarea durabilă și implicarea tinerilor, sprijinind următoarea generații de lideri pentru a conduce progresul către un viitor mai bun. Pe măsură ce lumea continuă să se confrunte cu provocările de mediu, este vital ca liderii din industria imobiliară să ia măsuri pentru a acorda prioritate durabilității. Sponsorizarea de către One United Properties a evenimentelor AIESEC România se înscrie în angajamentul pe termen lung al companiei de a construi orașe și comunități durabile. Împreună, putem crea un viitor mai durabil pentru toți.


Loading...