Piațeta One Floreasca City a devenit gazda unui festival de Crăciun de poveste, organizat de Comunitatea Floreasca. Evenimentul a adus împreună business-urile din cartierul Floreasca, spre bucuria locuitorilor și a celor care lucrează în zonă.

Cartierul Floreasca este unul dintre cele mai dinamice din București din perspectiva paletei de comercianți locali, care acoperă o gamă largă de servicii și produse, de la health and beauty, restaurante și bistrouri, cafenele, brutării, gelaterii, saloane de înfrumusețare, magazine specializate, boutique-uri ale creatorilor de modă etc.

Retailerii locali, dar și creatori autentici de delicatesuri i-au întâmpinat pe vizitatori cu experiențe culinare și rețete tradiționale de cozonaci, plăcinte, prăjituri de casă, alături de băuturi calde de sezon. Oferta a fost completată de comercianți de cadouri de sezon, decorațiuni și ornamente specifice, accesorii și piese vestimentare.

ChristmasFestivalinFloreasca-5MP222708ChristmasFestivalinFloreasca-36ChristmasFestivalinFloreasca-7ChristmasFestivalinFloreasca-123ChristmasFestivalinFloreasca-133DSC03102DSC03116FCF-2MP222735MP222952MP222990MP223368MP223759MP223763

Piațeta One Floreasca City a fost deja pregătită de sărbătoare de echipa One United Properties. Bradul înalt amplasat central, decorurile luminoase specifice Crăciunului sunt gata să bucure localnicii și turiștii deopotrivă, într-o atmosferă magică de sărbătoare.

Comunitatea Floreasca este un proiect care reunește și promovează antreprenorii locali și business-urile lor, experiențe originale, locații ideale pentru: eat & drink, shopping, services, activități urbane și proiecte locale, comunitare, culinare şi culturale.


Loading...