Redactorul-șef al publicației New Money a fost prezent la conferinta de presă organizată la finalul Adunării Generale a Acționarilor anuale, pentru a sta de vorbă cu membrii Board-ului despre planurile companiei. Într-un context general al pieței, marcat de instabilitate și creșteri ale prețurilor, există întotdeauna oportunități.

Victor Căpitanu, cofondator One United Properties, argumentează că, atunci când piața devine incertă, compania sa are de câștigat, pentru că dezvoltările sunt amplasate în zone bune, iar clienții se reorientează către dezvoltatori cu stabilitate financiară, capabili să ducă la bun sfârșit lucrările începute. Un raționament care, observă New Money, seamănă cu cel din primăvara lui 2020, odată cu izbucnirea crizei COVID-19, când cofondatorul companiei era de părere că inflația va da imobiliarelor de calitate o valoare de tezaurizare, iar evoluțiile ulterioare i-au dat dreptate.

La rândul său, Claudio Cisullo, Președintele CA al One United Properties, a declarant că există o mare probabilitate ca economia globală să se confrunte cu o recesiune. „Marea întrebare este dacă recesiunea va pune capăt inflației. Probabil va fi o recesiune care va încetini inflația“, spune acesta, convins că imobiliarele de calitate sunt cea mai sigură investiție, indiferent de scenario.

Articolul complet aici.


Loading...