One United Properties anunță încheierea unui contract de închiriere cu compania Ford pentru dezvoltarea One Cotroceni Park Faza 1.

În această vară, Ford va deschide la București un centru de operațiuni denumit Ford Business Solutions Center (FBS). FBS Center din București se va alătura Centrului deschis anul trecut la Budapesta și va deveni parte din rețeaua globală FBS, care deservește numeroase țări și arii de business din întreaga lume.

„Suntem bucuroși că o companie de prestigiu și cu o îndelungată tradiție așa cum este Ford a ales dezvoltarea One Cotroceni Park pentru deschiderea noului centru de operațiuni Ford Business Solutions Center din București. Acesta va beneficia de cele mai noi tehnologii și certificări de performanță și siguranță oferite de One Cotroceni Park, care asigură echipelor spații de lucru de ultimă generație, poziționate strategic în noul pol de business al Capitalei”,

spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Tranzacția prin care Ford România a închiriat noul său spațiu de birouri în faza întâi a One Cotroceni Park a beneficiat de consiliere din partea Alinei Calciu, Head of Advisory & Transaction Services|Occupier în cadrul companiei de consultanță imobiliară CBRE România, filiala locală a liderului global al pieței de consultanță imobiliară.

Poziționat strategic într-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale și cel mai dinamic hub de business care se dezvoltă în prezent în București, One Cotroceni Park beneficiază de precertificare LEED Platinum v4, care atestă funcționarea durabilă și impactul minim asupra mediului și se află în curs de obținere a certificării WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea și bunăstarea la locul de muncă.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, cu funcționalități mixte, format dintr-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri ce vor fi livrate în două faze. Dezvoltatorul One United Properties a realizat deja recepția pentru Faza I a One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale, cu o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 77% din spațiile de birouri și comerciale au fost închiriate. Faza II cu o suprafață închiriabilă generală de 35.000 mp, aflată de asemenea în dezvoltare, va fi livrată în 2022.

Mai multe aici și aici.


Loading...