Wiener Börse (Bursa de Valori din Viena) a anunțat că acțiunile One United Properties vor fi incluse, începând cu 20.03.2023, în indicele ROTX.

ROTX este un indice de preț ponderat în funcție de capitalizare și este alcătuit din 15 acțiuni ‘blue chip’ românești, tranzacționate la Bursa de Valori București. Calculat în EUR, USD și RON și diseminat în timp real de Wiener Börse, ROTX este conceput ca indice tranzacționabil și este folosit ca suport pentru produsele structurate. Includerea în ROTX face parte din strategia companiei de a îmbunătăți vizibilitatea pieței de capital din România la nivel internațional, precum și de a contribui la aprecierea în continuare a lichidității companiei.

În afară de ROTX, acțiunile ONE sunt incluse în FTSE Global All Cap, care acoperă performanța acțiunilor cu capitalizare mare, medie și mică la nivel global, FTSE Global Mid Cap, segmentul cu capitalizare medie din cadrul FTSE Global Equity Index, FTSE Global Total Cap, care include companii mari, mijlocii, mici și micro-companii și FTSE EPRA Nareit Emerging, care este conceput pentru a urmări performanța companiilor imobiliare și a REIT-urilor listate pe piețele emergente. Pe plan local, începând cu luna septembrie 2021, acțiunile ONE sunt incluse în BET, principalul indice al Bursei de Valori București care urmărește cele mai lichide companii, precum și indici BET-TR, BET-XT, BET-XT-TR și BET Plus.


Loading...