Din 12 august, comunitatea de la One Cotroceni Park va beneficia de o nouă experiență culinară: un nou restaurant Japanos va fi inaugurat în zona comercială a dezvoltării.

Japanos este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața HoReCa locală, cu specific japonez, oferind într-un cadru cu design minimalist o experiență culinară deosebită.

Japanos combină confortul unei mese într-un cadru elegant, cu accente de decor specifice culturii asiatice moderne, cu servicii de take-away pentru cei care sunt pe fugă sau preferă să se bucure de preparatele japoneze acasă sau la birou.

Noului restaurant Japanos urmează să i se alături și alți operatori comerciali, care vor contribui la extinderea paletei de servicii oferite comunității de la One Cotroceni Park, fie că este vorba de viitori rezidenți, fie de cei care desfășoară activitatea în birourile clasă A ale dezvoltării.

One Cotroceni Park este cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din București, destinată să găzduiască o comunitate vibrantă.


Loading...