Publicația Property Forum a discutat cu Mihai Păduroiu, CEO Office Division al One United Properties, despre transformările pe care le-a adus pandemia în piața de office.

Mihai Păduroiu subliniază că deși piața de office a suferit o transformare de la începutul pandemiei, acesta nu este neapărat un lucru negativ. Acum companiile pun accent mai mare pe calitatea birourilor și sustenabilitate, un aspect care ocupa un loc secundar înainte de pandemie.

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul companiei One United Properties. Toate clădirile de birouri dezvoltate de One United Properties sunt certificate sau pre-certificate WELL Health & Safety și LEED Platinum de către US Green Building Council, una dintre cele mai exigente certificări privind impactul asupra mediului și performanța.

„Piața de office a trecut printr-o transformare de la începutul pandemiei, ceea ce nu este neapărat un aspect negativ. Acum companiile analizează mai atent clădirea, specificațiile tehnice, calitatea clădirii, lucruri esențiale pentru a aduce angajații înapoi la birou, în cel mai sigur mod posibil. Pandemia a accentuat nevoia de îmbunătățiri în toate structurile de cerere. Am observat că acum companiile pun mare preț pe calitatea birourilor și pe certificările de sustenabilitate, aspecte care ocupau locuri secundare înainte de pandemie”,

punctează Mihai Păduroiu.

Interviul complet aici.


Loading...