În cadrul evenimentului anual pe care Forbes România îl dedică industriei imobiliare office și comerciale, dezvoltarea One Cotroceni Park a fost premiată pentru „Cea mai mare tranzacție de închiriere”.

Prin conceptul pe care îl propune și funcțiunile integrate, One Cotroceni Park se conturează ca noul hub office al Bucureștiului, care a reușit deja să atragă companii mari cunoscute, precum Ford, Superbet, BAT Global Business Solutions, DB Cargo, Siemens Energy sau SII Romania. Într-o perioadă cu multiple provocări, One United Properties își menține poziția de jucător prezent și activ pe segmentul office, cu produse certificate, construite după cele mai moderne tehnologii și prietenoase cu mediul. În plus, viziunea axată pe bunăstarea echipelor aflate la lucru presupune o paletă diversificată de facilități integrate care contribuie decisiv la atragerea și păstrarea talentelor.

Gala Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working este dedicat celor mai importante proiecte imobiliare din segmentul office, retail, centre comerciale și spații industriale și premiază cei mai activi și inovator jucători din domeniu. Ansamblul One Cotroceni Park pe care One United Properties îl dezvoltă pe locul fostei platforme Ventilatorul, a reușit să propună pieței un nou concept de birou: unul axat pe siguranță și confort, care îmbină elemente specifice spațiilor de lucru cu cele de relaxare. La finele anului trecut, 87% din spațiile de birouri și comerciale din Faza 1 și 55% din Faza 2 erau deja închiriate.


Loading...