Compania One United Properties încurajează prin dezvoltările sale un stil de viață „verde”, care contribuie la bunăstarea locuitorilor.

Mijloacele de transport alternative, precum bicicletele, ajută la fluidizarea traficului, dar și la menținerea unui stil de viață activ. Astfel, compania anunță deschiderea noilor stații automatizate de biciclete i’Velo din incinta One Floreasca City. Rezidenții și chiriașii, dar și persoanele care tranzitează zona sau își petrec timpul la restaurantele și cafenelele din incintă vor avea la dispoziție de acum noi stații automatizate cu 14 biciclete. i’Velo este, în prezent, cel mai mare sistem de bike sharing din România.

Parteneriatul dintre i’Velo și One Floreasca City se aliniază valorilor companiei și strategiei de a crea dezvoltări multifuncționale, unde visul de 15 minutes city devine o realitate. În contextul în care cele mai multe persoane duc un stil de viață tot mai sedentar și își petrec mare parte din timp în trafic, inițiativele de acest fel ne ajută să devenim mai activi și mai preocupați de sănătate.


Loading...