Cum arată un penthouse la cheie dintr-o dezvoltare premium One United Properties? Răspunsul la această întrebare a fost dat în cadrul unui eveniment privat organizat la One Herăstrău Towers, chiar într-un penthouse gata amenajat.

O priveliște asupra orașului care taie răsuflarea și un design interior de excepție au fost ingredientele de bază pe care invitații echipei One, parteneri, colaboratori și clienți le-au experimentat live.

20221129 - One Herăstrău Towers Open House 320221129 - One Herăstrău Towers Open House 420221129 - One Herăstrău Towers Open House 220221129 - One Herăstrău Towers Open House 1

Într-o atmosferă specială, cu acorduri de vioară, invitații au trăit o experiență la înălțime la propriu: penthouse-ul situat în dezvoltarea One Herăstrău Towers i-a întâmpinat cu vederi de neuitat asupra orașului, făcându-i să își imagineze cum ar arăta o zi obișnuită acasă deasupra străzilor aglomerate. Gata mobilat și finisat, penthouse-ul care și-a deschis porțile este un exemplu concret al conceptului de trai urban propus de One United Properties prin toate unitățile rezidențiale pe care le dezvoltă: un stil contemporan, dinamic și totodată îndrăzneț.


Loading...