Într-un număr special dedicat pieței imobiliare locale, BREC analizează care sunt cele mai importante dezvoltări – rezidențiale, office sau comerciale din cele mai importante orașe ale țării.

Catalogul Bucharest Real Estate Club - Regional Cities are ca scop indexarea celor mai relevante investiții imobiliare în orașe din afara Bucureștiului, atât în cele mai mari orașe ale țării, precum și în zone emergente care recent au început să atragă interesul investitorilor.

Cu investiții mari atrase în ultimii ani, dezvoltările rezidenţiale au devenit din ce în ce mai atrăgătoare, atât pentru marii investitori activi în cea mai mare parte pe piața din București, dar și pentru dezvoltatorii locali. Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, înconjurat de plaje și restaurante și cu acces direct la plajă privată (H2O), ansamblul rezidențial One Mamaia Nord oferă apartamente cu vedere la mare care se încadrează în linia conceptuală de tip boutique a dezvoltării. Aceasta este una dintre cele mai exclusiviste dezvoltări din Mamaia și beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi, precum: materiale durabile, eficiență energetică, sisteme de instalare cu poluare scăzută, calitate excelentă a mediului interior. Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană. Prima clădire a acestui proiect imobiliar reper a fost finalizată în 2021, iar acum conceptul One Mamaia Nord va beneficia de o extindere care va permite construirea de aproximativ 200 noi apartamente tip boutique.

Catalogul Bucharest Real Estate Club - Regional Cities poate fi citit aici.


Loading...