One United Properties (BVB: ONE), the leading green investor and developer of residential, mixed-use and office real estate in Romania, announces a new residential development, One North Lofts, located in a highly desired area on Pipera Bulevard, five minutes’ drive from the Promenada Mall business district of Bucharest and 10 minutes’ drive from Herastrau Park.

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță o nouă dezvoltare rezidențială, One North Lofts, situată într-o zonă foarte căutată pe Bulevardul Pipera, la cinci minute de condus de zona de business Promenada Mall din București și la 10 minute de condus de Parcul Herăstrău.

Noua dezvoltare rezidențială a One United Properties provine din complexul de birouri One North Gate, care cuprinde din două clădiri, dintre care una va fi reconvertită integral în One North Lofts, cu o Suprafață Construibilă Brută de aproximativ 20.000 mp și o Valoare Brută de Dezvoltare de 30 de milioane de euro. Cea de-a doua clădire din cadrul complexului, închiriată în prezent în proporție de 73%, cu o Suprafață Închiriabilă Brută de 4.500 mp, va rămâne în portofoliul de birouri al One United Properties sub numele de One North Gate.

"One North Lofts se bazează pe conceptul nostru de referință în materie de dezvoltări mixte, care oferă rezidenților o gamă completă de facilități situate în imediata apropiere. Reconversia unei clădiri de birouri va permite chiriașilor săi să beneficieze de apartamente impresionante. One North Lofts aduce pe piața din București un concept unic de lofturi, spații de locuit situate de obicei în interiorul unor clădiri industriale sau de birouri renovate, oferind spații deschise, cu tavane înalte și ferestre mari pentru lumină naturală. Situat într-o zonă căutată din Pipera, One North Lofts are o cale directă de acces către centrul de afaceri al Bucureștiului, oferind clienților noștri o dezvoltare excelent poziționată",

a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Divizia Rezidențială a One United Properties.

Noua dezvoltare are șase etaje, va cuprinde 137 de unități rezidențiale, variind de la garsoniere la apartamente cu unul, două și trei dormitoare, cu suprafețe de până la 170 mp per unitate, având o înălțime excepțională de 3,2 metri. De asemenea, sunt disponibile trei spații comerciale la parter și 237 de locuri de parcare subterane și supraterane pentru viitorii rezidenți.

Se estimează că One North Lofts va fi finalizat în septembrie 2023. Vânzările pentru această dezvoltare au fost deja inițiate, existând opțiuni flexibile de cumpărare pentru a accesa unitățile - o nouă structură de plată disponibilă exclusiv pentru această dezvoltare, de două plăți anticipate egale de 10% și o plată la livrare de 80%, o altă opțiune de cinci rate egale de 20% sau o plată anticipată de 100% la semnare.


Loading...