Clădirea de birouri clasă A One Tower, parte a proiectului mixt One Floreasca City, a primit premiul Office Project of the Year în cadrul SEE Property Forum Awards 2021, care a avut loc pe 20 octombrie.

Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, a fost prezent la gala pentru a primi trofeul. Pima ediție a SEE Property Forum Awards a premiat cele mai bune proiecte, tranzacțiile cele mai de impact și personalități ale pieței românești.

One Tower este prima clădire de birouri din Romania care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction. One Tower se diferențiază față de celelalte proiecte certificate LEED din România cu cel mai mare punctaj obtinut, 86 de puncte, conform versiunii actuale a standardului. Ca urmare a implementării strategiilor și soluțiilor practice propuse de standardul LEED, One Tower oferă chiriașilor posibilitatea de a funcționa sustenabil, iar angajaților acestora un spațiu de lucru sănătos și productiv. Totodată, One Tower deține și certificarea WELL Health-Safety prin care se confirmă că sănătatea și siguranța chiriașilor sunt pe primul loc.


Loading...