Compania One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București (simbol ONE), anunță deschiderea Centrului de vânzări One în cadrul ansamblului One Floreasca City. Din acest moment, centrul devine biroul principal de vânzări pentru toate proiectele companiei, atât cele finalizate, cât și cele aflate în dezvoltare sau proiectare.

Situat la One Mircea Eliade, pe Calea Floreasca 159-165, T3, la parter, noul birou de vânzări al dezvoltatorului este conceput pentru a oferi o experiență unică oricui îi calcă pragul. Spațiul este atent amenajat de echipa de designeri de la Lemon Interior Design și reprezintă o adevărată incursiune în întreg universul One. Centrul găzduiește o expoziție de modele arhitecturale la scară cu ajutorul cărora vizitatorii își pot crea o perspectivă realistă a viitoarei lor reședințe. În plus, aceste modele 3D pot fi accesate și prin intermediul unor prezentări de tip tur virtual. Samsung wall-ul din biroul de vânzări afișează în rezoluție 4K vederi panoramice spectaculoase, imagini sugestive, randări de înaltă fidelitate ale proiectelor, soluții de design interior și amenajare, un întreg „look & feel” ce prezintă stilul de viață sofisticat propus de One United Properties în toate dezvoltările sale.

„Centrul de vânzări One surpinde perfect conceptul de lifestyle pe care îl promovăm în dezvoltările noastre. De aici vom putea oferi potențialilor clienți o experiență unică de interacțiune și vânzări. Folosind tehnologii moderne, echipa noastră de brokeri poate veni în întâmpinarea cererii clienților, punându-le la dispoziție cele mai avantajoase soluții cu o mai bună anticipare a viitoarelor dezvoltări One United Properties”,

declară Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Totodată, cei ce vizitează Centrul de vânzări One și își dau acordul să fie adăugați în directorul de clienți al companiei pot beneficia de consultanță imobiliară de cea mai înaltă calitate, de soluții optime pentru bugetul indicat și oportunități unice care pot apărea pe tot parcursul colaborării.

„Acesta este și unul dintre principalele motive pentru care îi încurajăm pe toți cei ce intră în legătură cu noi să mențină în permanență o comunicare deschisă pentru a se bucura din plin de vasta experiență profesională a agenților noștri și de cele mai interesante oferte imobiliare din portofoliul One”,

mai spune Beatrice Dumitrașcu.

Pe lângă spațiile special concepute pentru consultanță și întâlniri, Centrul de vânzări One oferă și zone de relaxare cu un bar funcțional, cafea de specialitate de cea mai bună calitate furnizată de Origo, bucătărie proprie, săli de prezentare și o terasă extrem de generoasă.

DSC 3160-HDRDSC 3180-HDRDSC 3170-HDRDSC 3215-HDRDSC 3280-HDR

One Floreasca City, ansamblul care găzduiește Centrul de vânzări One, este o dezvoltare cu funcțiune mixtă ce se înscrie în linia politicii de sustenabilitate și regenerare urbană inițiate de One United Properties. Dezvoltat pe locul fostei platforme Automatica, One Floreasca City a fost gândit încă de la început ca o dezvoltare arhitecturală de referință, o expresie a viziunii contemporane, a durabilității și a integrării comunității, redând cartierului Floreasca o zonă abandonată de peste 20 de ani. Este prima dezvoltare sustenabilă cu funcțiune mixtă din România, care îmbină într-un ansamblu arhitectural contemporan o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, una office – One Tower, și una comercială. Conceptul și dezvoltarea de la One Floreasca City au primit premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020, acesta fiind primul proiect imobiliar românesc premiat internațional pentru sustenabilitate.


Loading...