Potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiză al TradeVille, One United Properties îşi consolidează angajamentul faţă de sustenabilitate prin implementarea unor soluții energetice inovatoare.

Un astfel de exemplu este sistemul geoexchange, pentru care compania are un parteneriat cu Veolia România Soluții Integrate (VRSI). Soluțiile de tip geoexchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care contribuie la poluarea aerului. Acestea transferă căldura între sol şi clădire în mod eficient, ceea ce duce la o utilizare redusă a energiei şi la costuri de operare mai scăzute pe termen lung pentru rezidenţii din aceste proiecte. Astfel, costurile pentru încălzire și răcire sunt mai mici decât cele rezultate din utilizarea soluțiilor tradiționale, fiind posibilă totodată și predictibilitatea autonomiei de consum pe termen lung. Aceste investiții, arată raportul TradeVille, întăresc notorietatea brandului pe piaţa locală, unde îşi menţine locul de lider pe segmentul premium.

One United Properties își propune să dezvolte construcţii care să respecte cele mai înalte standarde de sustenabilitate şi să obţină certificări prestigioase în acest domeniu. Compania are o abordare fermă în ceea ce priveşte sustenabilitatea în dezvoltările sale, luând în considerare atât reducerea emisiilor de carbon pentru a minimiza impactul asupra schimbărilor climatice, cât şi eficientizarea activităţilor sale, asigurându-se că operaţiunile şi construcţiile dezvoltate sunt sustenabile pe întreaga durată de viaţă a proiectelor. Atenţia deosebită acordată fiecărui detaliu al proiectelor dezvoltate, precum şi utilizarea celor mai noi tehnologii conferă proiectelor sale unicitate şi atractivitate.

Articolul complet aici.


Loading...