Aflată la cea de-a opta ediție, Gala Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working 2022 reprezintă evenimentul dedicat celor mai relevante proiecte imobiliare din segmentul birourilor din România, la care au participat actori de top de pe piața imobiliară locală.

În cadrul galei care a avut loc pe 24 februarie, One United Properties a câștigat două premii: Cea mai importantă livrare în 2021 și Listarea Anului. La eveniment au fost prezenți, pentru ridicarea premiilor, Mihai Păduroiu, CEO Office Division, și Cosmin Samoilă, CFO One United Properties.

Anul trecut, în data de 12 iulie, acțiunile companiei au debutat la BVB, One United Properties fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Începând cu data de 20 septembrie 2021, acțiunile ONE sunt incluse în indicele BET, acesta urmărind evoluția celor mai lichide 19 companii listate la Bursa de Valori București, iar începând cu 20 decembrie 2021, acțiunile ONE sunt incluse în indicele FTSE Global All Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume.

Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, despre viitorul office și trendurile în 2022

În cadrul panelului de discuții al galei, Mihai Păduroiu a subliniat:

„Pandemia a schimbat în mod substanțial ordinea punctelor de pe agenda oricărui chiriaș. Înainte de pandemie, companiile erau orientate spre costuri și analizau birourile din această perspectivă în primul rand. Pandemia a adus pe primul loc în agenda chiriașilor partea de certificări și calitatea spațiului de birouri.”

De asemenea, acesta a mai arătat că dezvoltatorul este în continuare interesat să construiască doar proiecte mixte:

„Este nevoie de flexibilitate și creativitate pentru a putea acomoda noile cerințe ale companiilor. Este o maturizare accelerată din care cel mai mult au de câștigat angajații, care vor primi birouri mai atractive.”

Mai multe detalii aici.


Loading...