Într-o analiză recentă realizată în Suplimentul Birouri al Ziarului Financiar, sunt subliniate rezultatele remarcabile obținute de One United Properties în prima jumătate a anului 2023.

Veniturile consolidate ale companiei au crescut 25% în comparație cu aceeași perioadă din 2022, atingând suma de 843,5 milioane de lei, evidențiind astfel angajamentul companiei față de excelență și inovație în sectorul imobiliar.

One Cotroceni Park, o dezvoltare emblematică a One United Properties, a atras o serie de chiriași de renume în 2023. British Council, lider global în relații culturale, a înființat un centru la One Cotroceni Park. Acest parteneriat strategic este în linie cu strategia British Council de a-și extinde centrele și de a se conecta cu studenții din întreaga lume. Centrul și-a început activitatea la 18 septembrie 2023 și evidențiază angajamentul One United Properties de a susține inițiativele educaționale și de a oferi o gamă diversificată de facilități chiriașilor săi, după cum a declarat și Mihai Păduroiu, CEO Office Division, în intervenția sa pentru ZF.

One Cotroceni Park a devenit, de asemenea, casa temporară pentru elevii școlii gimnaziale IG Duca din Sectorul 5 al Bucureștiului. Pe durata celor doi ani, vechea clădire a școlii va trece printr-un proces de consolidare și modernizare pentru a asigura un mediu de învățare sigur și modern. One United Properties nu numai că a pus la dispoziție acest spațiu fără a percepe chirie, dar s-a ocupat și de toate pregătirile și designul, investind aproximativ 830.000 de euro în proiect.

După cum arată analiza detaliată furnizată de ZF, performanța financiară impresionantă a One United Properties este alimentată de mai mulți factori-cheie. Compania a înregistrat o creștere de 56% a veniturilor din vânzările de proprietăți rezidențiale, atingând suma de 604,1 milioane de lei în prima jumătate a anului 2023, comparativ cu 386,8 milioane de lei în aceeași perioadă din 2022. Veniturile din închirieri au înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă, cu un avans de 119%, ajungând la 62,8 milioane de lei în prima jumătate a anului 2023. Această creștere a fost impulsionată de veniturile din închirieri grație unui portofoliu diversificat, care include proprietăți precum One Tower, One Cotroceni Park 1, One Victoriei Plaza și divizia de retail.

Pe măsură ce One United Properties continuă să se extindă și să se diversifice, finalizarea One Cotroceni Park 2 este așteptată să stimuleze în continuare veniturile din închirieri. Compania rămâne dedicată furnizării de spații și facilități de primă clasă, contribuind activ la dezvoltarea comunităților pe care le deservește.

Așa cum subliniază Suplimentul ZF Birouri, creșterea semnificativă a veniturilor și parteneriatele strategice ale One United Properties, inclusiv găzduirea British Council și susținerea școlii gimnaziale IG Duca, evidențiază angajamentul său față de excelență, inovație și dezvoltare comunitară, dezvoltatorul dovedindu-se pregătit să modeleze viitorul pieței imobiliare din România.

Mai multe detalii aici.


Loading...