One Tower a gazduit Quarterly Report, un eveniment marca Ziare.com și Tradeville. Victor Căpitanu, cofondator și co-CEO One United Properties a participat în calitate de speaker pentru a vorbi despre experiența companiei pe Bursa de Valori București, precum și despre performanțele înregistrate până acum pe piața de capital și strategia pentru investiții.

Bursa de Valori București atrage în prezent interesul unui număr record de investitori, de 3x mai mulți decât în urmă cu cinci ani. Ca piață emergentă în plina ascensiune, BVB oferă companiilor românești oportunități istorice de finanțare a creșterii. Quarterly Report este un eveniment trimestrial gândit în beneficiul investitorilor și al oamenilor de business, pentru care networking-ul și informațiile primite la cald sunt esențiale. Conferința pune în contact direct companii listate sau pe cele care doresc să debuteze la bursă cu cei mai activi investitori pe piața de capital.

One United Properties at the Quarterly Report event - 2One United Properties at the Quarterly Report event - 3One United Properties at the Quarterly Report event - 1

Loading...