One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, a obținut autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, cea mai exclusivistă dezvoltare de pe litoralul românesc.

Odată cu obținerea autorizației de construire, dezvoltatorul va începe lucrările pentru cea de-a doua Fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025. One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizată în 2021. La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării One Mamaia Nord.

„Înconjurată de o varietate mare de plaje și restaurante, dezvoltarea One Mamaia Nord este situată în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție de pe litoralul românesc. Acest concept boutique reprezintă siguranța calității în materie de locuire la malul mării, fie că vorbim de locuințe de vacanță, fie de unele permanente. Cererea pentru acest segment este una dinamică și pe plan local și ne este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unitățile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate”,

spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Mamaia Nord Faza 2 va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafață vandabilă de apartamente cu design contemporan și peste 3.000 mp destinați grădinilor și teraselor private. De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri. Asemenea Fazei 1 a dezvoltării, One Mamaia Nord Faza 2 va beneficia de apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare, precum și de o compartimentare inteligentă a spațiului, finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi. Fațadele ventilate sunt special proiectate pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

One Mamaia Nord - Phase 2 - 2One Mamaia Nord - Phase 2 - 3One Mamaia Nord - Phase 2 - 1

Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.


Loading...