Pe 25 mai a avut loc evenimentul Imobiliare.ro Awards, care și-a propus să celebreze cele mai bune rezultate din din industria imobiliară. De asemenea, au fost acordate premii pentru jucători activi în trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

În cadrul galei, One United Properties a primit distincția „Dezvoltatorul imobiliar al anului 2021 in România”, după ce anul trecut a fost marcat de listarea companiei la Bursa de Valori București, în urma unui IPO de succes, dar și performanțe de business record care confirmă poziția solidă de lider în sectorul imobiliar românesc.

De asemenea, dezvoltarea One Herăstrău Towers a câștigat premiul „Proiectul Rezidențial High End al anului 2021 în România”. Dezvoltarea oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, cu acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a orașului. Cele 2 turnuri rezidențiale includ 139 de unități locative, în vreme ce parterul și primul etaj al ansamblului au o suprafață de aproximativ 5.000 de mp destinată spațiilor comerciale și birourilor.

Și Skia Real Estate, brokerul oficial al One United Properties, a plecat acasă cu premiul „Performanță în vânzări 2021” la categoria Agenții imobiliare. Cu o echipă de profesioniști în real estate, formată din 20 specialiști, Skia oferă portofoliul imobiliar complet de vânzare și închiriere de unități locative, spații de birouri sau comerciale la standarde moderne și înglobând cele mai noi tehnologii din domeniu.


Loading...