Într-o lume marcată de incertitudini economice, nevoia de o generație tânără care să inspire și să deschidă perspective noi de viitor este mai mare ca niciodată. Aceasta este și filosofia pe care One United Properties o îmbrățișează, motiv pentru care a ales să susțină evenimentul Forbes 30 sub 30, care a avut loc pe 26 octombrie. One United Properties a fost parte din acest eveniment imenit să inspire și să sprijine tinerile talente care modelează viitorul României.

Tinerii antreprenori din România s-au confruntat cu numeroase provocări în ultimul an, dar angajamentul lor neclintit față de inovație a rămas ferm. În ciuda acestor vremuri tulburi, acești lideri la început de drum sunt hotărâți să atingă excelența.

Evenimentul, care a avut loc la ARCUB, a debutat cu o discuție intensă despre „Noi mentalități ale liderilor din business". Discuția s-a axat pe noua mentalitate a liderilor de business și modul în care se adaptează la o lume în schimbare rapidă, dovedind reziliența și capacitatea de adaptare a tinerilor antreprenori din România.

După discuția din panel, evenimentul a continuat cu ceremonia de premiere, în cadrul căreia Forbes România a omagiat promoția Forbes 30 sub 30 a anului 2023. În calitate de partener strategic al evenimentului, One United Properties a contribuit la recunoașterea acestor tinere talente pentru contribuțiile lor excepționale în diverse industrii.

Implicarea One United Properties în inițiativa Forbes 30 sub 30 reprezintă o dovadă a angajamentului companiei față de promovarea ideilor îndrăznețe și a excelenței, fiind totodată un suport pentru liderii care redefinesc viitorul, astfel încât visele lor să devină realitate.

Într-o lume în care schimbarea este constantă, inițiativa Forbes 30 sub 30 ne reamintește că viitorul este promițător și plin de posibilități. Angajamentul One United Properties de a cultiva talentele liderilor de mâine reprezintă un exemplu al dedicării companiei pentru excelență, inovație și îmbunătățirea viitorului României.


Loading...