One United Properties susține cea de-a 20-a ediție One Night Gallery. Astfel, spațiul unde se va desfășura evenimentul din 18 iunie este spectaculoasa One Athénée (casa Braikoff), clădire istorică recent achiziționată de One United Properties și care va fi supusă unui amplu proces de restaurare.

Vizitatorii se vor putea bucura și de un tur al casei Braikoff, enigmatica clădire în formă de V vizavi de Ateneul Român. Casa este în prezent închisă publicului, iar faptul că își deschide porțile temporar, pentru One Night Gallery este, de asemenea, un apel la sărbătoare pentru procesul de restaurare care va urma.

One Night Gallery este prima galerie de artă new media din România, combinând arta și tehnologia de vârf pentru a aduce la viață clădirile de patrimoniu local și pentru a oferi o experiență captivantă și interactivă.

Intervențiile artistice spectaculoase de care se va bucura publicul vor include:

  • Maparea video interactivă a fațadei;

  • Hotspot expozițional cu panouri reactive sonore;

  • Camera interactivă de lumini – un spectacol de lumini coregrafiat;

  • Smoke Projection Tensions, o instalație de lumini și fum;

  • Rame, tablouri vintage animate 3D.

Mai multe informații despre eveniment aici.

Clădirea istorică achiziționată de One United Properties este situată în strada Georges Clemenceau nr. 2 din București, lângă Ateneul Român și va fi denumită One Athénée. Aceasta va fi complet renovată de către dezvoltator, iar după finalizarea procesului de restaurare, locația va găzdui un spațiu comercial exclusivist la parter și primul etaj și la etajele superioare vor fi amenajate zece apartamente de lux cu vedere spre Ateneul Român. One Athénée este prima dezvoltare a One United Properties care include renovarea unui monument istoric, având ca obiectiv protejarea și regenerarea patrimoniului cultural din centrul Capitalei.


Loading...