Romanian Golf Association (“RGA”) anunță încheierea unui parteneriat cu One United Properties pentru organizarea turneului de aniversare a celui de-al șaptelea an de existență RGA – “RGA 7th Anniversary Golf Tournament powered by One United Properties”.

RGA este asociația jucătorilor amatori de golf din România fondata în 2015 și își propune dezvoltarea fenomenului golfului în Romania prin creșterea numărului de jucători și prin dezvoltarea infrastructurii specifice, a bazelor de antrenament și a terenurilor de golf.

One United Properties este o companie antreprenorială de top, listată la Bursa de Valori București, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România.

„Ne bucură faptul că One United Properties, una dintre cele mai importante companii antreprenoriale romanești, intră în lumea golfului și ni se alătură în acest moment special la aniversarea a șapte ani de la fondarea RGA. Suntem convinși că este doar începutul unui parteneriat pe termen lung, care va fi urmat de multe alte momente în care RGA și One United Properties vor fi parteneri în dezvoltarea de activități sportive care au foarte mult de recuperat din decalajul nu doar față de țările dezvoltate, dar și față de vecinii noștri, unde golful este mult mai avansat”,

a spus Florin Segărceanu, Președintele RGA.

„Susținem performanța, pentru că ea este și obiectivul pe care îl urmărim în activitatea noastră antreprenorială la One United Properties, și știm că pentru atingerea ei este nevoie de timp și multă pregătire. Astfel, este o bucurie să sprijinim un sport atât de strategic și elegant cum este golful și ne dorim că prin acest parteneriat cu RGA să contribuim la dezvoltarea acestui sport în țara noastră”,

a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Turneul de golf din 14 august va fi organizat la Lighthouse Golf and Spa Resort, situat în apropriere de Balchik, Bulgaria. Participanții vor concura în cadrul a 7 divizii – doamne, juniori, seniori, 3 divizii pentru bărbați - pe sistemul Stableford Net și o divizie de gross. Taxa de înscriere este de 400 de lei pentru membrii RGA cu cotizația plătita la zi și 650 de lei pentru non-membri. Festivitatea de premiere va fi organizată la restaurantul Bendida Beach în cadrul complexului Thracian Cliffs. Detaliile despre concurs sunt disponibile pe website-ul RGA, iar înscrierile se fac pe platforma am.golf.


Loading...