One United Properties vrea să doneze un spaţiu în birourile One Cotroceni Park, pentru mutarea elevilor şcolii I.G. Duca, încadrată la risc seismic, pe durata consolidării.

Ziarul Financiar relatează despre intenția One United Properties de a dona un spațiu la One Cotroceni Park pentru elevii Școlii Gimnaziale I.G. Duca. Aceștia s-ar putea muta din toamnă în clădirea de birouri de la staţia de metrou Academiei, pe o perioadă de doi ani, timp în care clădirea actuală, încadrată la risc seismic de gradul al doilea, va fi consolidată şi modernizată.

„Suntem în discuţii să mutăm elevii şcolii I.G. Duca în proiectul One Cotroceni Park, dar momentan mai sunt elemente procedurale care trebuie parcurse pentru ca acest lucru să se întâmple“,

a explicat Andrei Diaconescu, cofondator al One United Properties, pentru Ziarul Financiar.

În cazul în care se va aproba, dezvoltatorul va pune la dispoziţie şcolii o suprafaţă de 1.390 mp pe o perioadă de doi ani, cu titlu gratuit, fără a încasa chirie. În One Cotroceni Park chiria este de circa 15 euro/mp/lună, astfel încât şcoala economiseşte peste 500.000 de euro. În plus, tot One United Properties va dona pentru amenajarea spaţiilor încă 350.000 de euro, iar mobilierul va fi mutat de şcoală.

Articolul complet aici si aici.


Loading...