Pe 29 ianuarie 2024, One United Properties a obținut, pentru a treia oară, scorul maxim de 10/10 în evaluarea VEKTOR realizată de Asociația Română a Relațiilor cu Investitorii (ARIR). Evaluarea VEKTOR indică nivelul de comunicare cu investitorii al entităților listate.

De la listarea pe Bursa de Valori București, One United Properties a aplicat consecvent cele mai bune practici în relațiile cu investitorii, asigurând comunicare deschisă cu toți investitorii. Printre acțiunile desfășurate se numără asigurarea raportărilor financiare și de sustenabilitate de înaltă calitate, organizarea apelurilor de conferință privind rezultatele financiare atât în limba engleză, cât și în limba română, participarea regulată la prezentări în țară și în străinătate și menținerea investitorilor la curent cu dezvoltările semnificative care pot fi relevante pentru acționari și piață.

În 2024, One United Properties va continua să implementeze cele mai bune practici în relațiile cu investitorii, introducând în plus actualizări trimestriale privind tranzacțiile cu trei săptămâni înaintea raportării financiare, cu prima astfel de actualizare programată pentru 6 februarie 2024, acoperind T4 2023. Mai mult, One United Properties va organiza între 4 și 5 aprilie Ziua Piețelor de Capital - un eveniment comprehensiv de două zile pentru acționari, investitori și analiști, în cadrul căruia va prezenta detalii despre strategia de dezvoltare și va evidenția principalele sale proiecte în cadrul tururilor dedicate ale proprietăților.

Cosmin Samoila, CFO la One United Properties, împreună cu Zuzanna Kurek, Manager IR, au reprezentat compania la evenimentul dedicat organizat la sediul Bursei de Valori București pentru a recunoaște performanțele de top în domeniul relațiilor cu investitorii.


Loading...