Cum sezonul estival este la început, interesul pentru unitățile de cazare de la malul Mării Negre, mai ales pentru cele sustenabile, este tot mai mare. Înconjurată de o varietate mare de plaje și restaurante,

One Mamaia Nord este o dezvoltare exclusivistă situată în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție de pe litoralul românesc, cu acces direct la plajă privată. Acest concept boutique reprezintă siguranța calității în materie de locuire la malul mării, fie că vorbim de locuințe de vacanță, fie de unele permanente.

O echipă de filmare a mers pe litoral pentru a discuta cu reprezentanții One United Properties despre avantajele acestei dezvoltări rezidențiale care prezintă toate caracteristicile unei clădiri verzi. Elementul distinctiv vine din abordarea faţadei exterioare care este ventilată, în timp ce, în mod excepţional, faţada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă special conceput pentru a reduce zgomotul şi radiaţiile.

Reportajul a pus accent și pe succesul de care s-a bucurat prima fază a ansamblului, pentru care toate apartamentele sunt deja vândute, One United Properties începând deja lucrările la cea de-a doua fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025, în contextul în care cererea pentru acest segment de locuințe la malul mării este una dinamică. Cei interesați pot accesa acum unitățile disponibile pentru vânzare în cadrul Fazei 2 a dezvoltării.


Loading...