The ONE reprezintă primul primul concept de ”premium flexible office spaces” de pe piața românească, deschis în clădirea One Tower din București într-un spațiu de 3.500 mp, în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro.

După o perioadă de provocări și schimbări critice în ceea ce privește modul de lucru, acest nou concept propune un stil de viață premium pentru liderii de afaceri, antreprenorii puternici și inovatori: pe lângă birouri private personalizate, membrii The ONE se bucură de o serie întreagă de facilități precum săli de conferință dotate cu tehnologie de ultimă oră, business lounge, skybar cu o priveliște panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri.

Nevoia de spații flexibile a apărut fie deoarece companiile și-au redus spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie pentru că se caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor. Totodată, noile cerințe în privința confortului și siguranței chiriașilor au schimbat designul office, dar și utilizarea spațiului. Astfel, biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în același timp intimitate, individualitate și personalizare într-un spațiu utilizat cât mai eficient.

Investiția în conceptul The ONE aparține unui consorțiu de investitori privați, manageriat de Sheila Ionescu, profesionist cu experiența de peste 15 ani în industria imobiliară.


Loading...