La sfârșitul lunii ianuarie 2023, One United Properties a obținut un punctaj maxim de 10/10 în evaluarea VEKTOR realizată de Asociația Română de Relații cu Investitorii (ARIR). Evaluarea VEKTOR indică nivelul de comunicare cu investitorii a entităților listate.

De la listarea la Bursa de Valori București, One United Properties a aplicat în mod constant cele mai bune practici în relațiile cu investitorii, asigurând o comunicare deschisă cu toți investitorii. Unele dintre acțiuni includ asigurarea unei calități inalte a raportării financiare, organizarea de teleconferințe privind rezultatele financiare atât în limba engleză, cât și în română, participarea regulată la roadshow-uri internaționale și locale și menținerea investitorilor la curent cu evoluțiile semnificative care pot fi realizate, relevante atât pentru acționari cât și pentru piață.

Numai în 2022, One United Properties a emis 100 de rapoarte curente care acoperă o mare varietate de probleme, începând cu rezultate financiare, sustenabilitate și actualizări legate de ESG, permisiunea de noi dezvoltări, actualizări cu privire la rezultatul litigiilor, pentru a menționa doar câteva. Toate rapoartele curente și alte informații relevante pot fi accesate în secțiunea IR a site-ului ONE.


Loading...