One Cotroceni Park găzduiește, din 3 august, la parterul clădirii, un restaurant Stradale - spațiu gastronomic unic prin modernitatea abordării culinare dar și prin atmosfera pe care o creează pentru clienții săi.

Stradale este un concept purtând semnătura carismaticului chef Foa, care aduce, încă din 2015, în peisajul restaurantelor autohtone o idee proaspătă ce combină, pentru un gust unic, ingrediente de calitate, într-un meniu modern, oferind totodată atmosfera unui adevărat festival de street food. Locul perfect pentru prânzul cu partenerii de afaceri sau colegii.

Restaurantul Stradale se integrează natural în conceptul One Cotroceni Park, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de regenerare urbană de care beneficiază Bucureștiul astăzi. Dezvoltat pe principii sustenabile pe locul fostei platforme Ventilatorul, pe o suprafață de 5,8 hectare, One Cotroceni Park este o dezvoltare multifuncțională care transformă o zonă nevalorificată într-o comunitate verde și vibrantă.

Abordarea holistică Live/Work/Play deschide perspectiva unui adevărat oraș în oraș, cu facilități integrate pentru cei care vor lucra sau vor locui aici: de la spații verzi la restaurante sau cafenele, sală de gimnastică, spații comerciale, cinema și multe altele.

Stradale One Cotroceni Park 4Stradale One Cotroceni Park 3Stradale One Cotroceni Park 1Stradale One Cotroceni Park 2

Experiența culinară Stradale din cadrul One Cotroceni Park este cu siguranță de încercat.


Loading...