Pe 5 octombrie, co-fondatorul și co-Directorul Executiv One United Properties, Victor Căpitanu, a fost invitat ca speaker în fața unui grup important de investitori la cea de-a 23-a ediție a Forumului Family Office & Investment de la Geneva, organizat de Campden Wealth, organizație internațională dedicată relațiilor cu investitori privați.

În sesiunea intitulată „Ar trebui ca investițiile imobiliare să continue să fie prezente în portofoliile business-urilor de familie?”, co-fondatorul One United Properties a vorbit despre direcția impresionantă de creștere a României și, în special, despre oportunitățile de investiții într-un sector în continuare atrăgător, așa cum este cel al dezvoltărilor imobiliare. Acesta a discutat cu moderatorul sesiunii, investitorul Michael Morquette, despre imobiliare ca o clasă de active și o parte importantă a portofoliilor pentru investitori, în special pentru familiile cu resurse superioare.

Campden Wealth este un business independent de familie, care oferă cunoștințe, informații și conectivitate pentru familiile prospere și investitorii privați din întreaga lume. În ultimii 27 de ani, Campden Wealth și Institutul pentru investitori privați au furnizat servicii de membri, întâlniri private față în față, programe educaționale, cercetări proprii, știri și analize pentru familii și business-uri de familie.


Loading...