Horia Manda este președintele Consiliului de Administrație la Patria Bank și partener executiv la Axxess Capital.

Are o experiență de peste șaptesprezece ani în capitalul privat în Europa de Sud-Est și o experiență impresionantă în calitate de președinte sau membru al consiliului de administrație al diverselor fonduri de capital privat, cum ar fi Fondul pentru întreprinderi americane românești (RAEF), Fondul de aderare la Balcani (BAF) Fondul de aderare la Europa emergentă (EEAF), cu un accent special pe sectorul serviciilor financiare.

În cariera sa, domnul Manda a supravegheat personal investiții de capital de peste 200 de milioane de euro, cu proiecte de succes în diverse industrii precum IT, retail, servicii financiare, energie și producție.

Domnul Manda deține un doctorat în matematică la Universitatea Paris VII din Franța (1993), un MBA (summa cum laude) în cadrul programului MBA româno-canadian (McGill, Universitatea Quebec - Montreal, Academia de Studii Economice București, 1996) și un M.Sc. în Fizică teoretică de la Universitatea din București (1984).

Domnul Horia Manda a fost numit membru al Consiliului de Administrație al One United Properties în data de 24.04.2019, mandatul său actual fiind în vigoare până la 25.04.2024.


Loading...