Când One United Properties a cumpărat clădirea Office1 construită de Conarg în zona de aviație din București, numele clădirii a fost schimbat în One Herăstrău Office și dispune de o suprafață închiriabilă.

Clădirea a fost finalizată la începutul acestui an de Conarg și are în apropiere două dezvoltări rezidențiale One United Properties importante: One Herăstrău Towers și Neo Herăstrău Park, situate la 200 de metri distanță.

Compania și-a extins astfel portofoliul de birouri cu un proiect cu potential de creștere ridicat, considerând că o rată de ocupare completă în decurs de un an va crește valoarea clădirii.


One Herastrau Office

Despre cartier

Zona Herăstrău beneficiază de un acces extrem de rapid la toate mijloacele de transport și adună într-un loc toate punctele importante de interes din oraș, fiind de asemenea una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucureștiului, înconjurată de Parcul și Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile și cluburile de noapte, școlile și centrele comerciale sunt doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
Loading...