One Rahmaninov este una dintre cele mai exclusiviste dezvoltări rezidențiale de pe piața imobiliară din București.

Complexul de apartamente super-premium situat lângă Parcul Verdi a fost livrat sub denumirea de Rahmaninov Residence. În prezent face parte din managementul și portofoliul One United Properties, sub numele de One Rahmaninov.

Complexul oferă apartamente exclusiviste cu vedere atât la Parcul Verdi, cât și la Lacul Floreasca, într-o zonă extrem de dorită din București, cu acces rapid la multe facilități. Complexul este format din unități rezidențiale de lux, jumătate dintre ele fiind gestionate de One United Properties, beneficiind de un design interior excepțional și finisaje de înaltă calitate realizate de Lemon Interior Design.

One Rahmaninov este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 de metri pătrați și 6 metri înălțime. În același timp, complexul include o parcare foarte generoasă, cu locuri de parcare disponibile pentru toate apartamentele.


Despre cartier

One Rahmaninov este un complex de apartamente super-premium situat lângă Parcul Verdi, cu vedere atât la lacul Floreasca, cât și la Parcul Verdi. Este aproape de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii oferite de București. One Rahmaninov beneficiază, de asemenea, de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum 2 stații de metrou aflate în apropiere, linie de tramvai, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Mall, Cinema și Business Center.
Loading...