Ediția de anul acesta a evenimentului Imobiliare.ro Awards a reunit profesioniști din domeniu și a premiat acele rezultate remarcabile ale ultimului an.

One United Properties a primit în cadrul evenimentului nu mai puțin de 5 premii la următoarele categorii: Dezvoltatorul imobiliar al anului în România în 2022, Proiectul rezidențial high-end al anului 2022 pentru One Verdi Park, Cel mai bun mix de servicii și facilități în 2022 în România pentru One Cotroceni Park, Performanță în vânzări în 2022 – Agenții imobiliare pentru Skia Real Estate les 2022 și Performanță în vânzări pentru brokerul Daniel Coman. Compania a fost premiată pentru efortul său în dezvoltarea de noi comunități și în crearea de noi repere pe harta Bucureștiului, având mereu în vedere regenerarea urbană, stilul de viață sustenabil, casele și birourile moderne.

160 de candidaturi au fost depuse pentru premiile Imobiliare.ro Awards 2023, acesta fiind anul cu cea mai strânsă competiție, în special la secțiunea dezvoltatorilor. Au fost acordate premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare, categorii pentru care candidații au avut oportunitatea de a se înscrie începând cu luna martie. Specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro au format juriul care a analizat, verificat și punctat aplicațiile transmise de candidații intrați în competiție.

Pe parcursul celor două zile de conferințe și workshopuri ale evenimentului (23 mai și 24 mai), profesioniștii din real estate au aflat noutăți din domeniul imobiliar, metode eficiente pentru gestionarea stresului, strategii pentru reinventarea în stilul marilor performeri și multe altele.


Loading...