Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română a organizat în incinta One Tower evenimentul intitulat „Investing in turbulent times: Real Estate vs. Digital or combined”.

Andrei Diaconescu, co-fondator al One United Properties, a participat în calitate de speaker și a discutat despre beneficiile investițiilor în sectorul imobiliar. Acesta a punctat avantaje precum siguranța ridicată a domeniului în materie de investiții, precum și randamentele eficiente pe termen lung care le oferă imobiliarele.

Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 3Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 4Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 5Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 6Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 7Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 2Andrei Diaconescu at the conference Investing in turbulent times 1

Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română este cea mai reprezentativă instituție pentru comunitatea de afaceri grecească din România. Scopul Camerei este de a proteja și dezvolta relațiile comerciale, locurile de muncă, serviciile și exporturile și de a dezvolta relațiile economice și comerciale între Grecia și România.


Loading...