Cofondatorul One United Properties a vorbit în cadrul evenimentului ZF Piața de Capital despre importanța disciplinei în business în momente incerte, așa cum este situația din prezent generată de criza Covid-19, de războiul de la graniţă şi de inflaţia galopantă.

„Este foarte importantă disciplina. În situaţii de incertitudine trebuie să faci ce ştii, iar în cazul nostru, a face ce ştim este să continuăm să investim în Bucureşti, o piaţă pe care o cunoaştem, să testăm şi alte pieţe, dar să facem investiţiile atunci când suntem pregătiţi”,

a subliniat Andrei Diaconescu.

Acesta a mai declarat că performanţa acţiunii ONE faţă de performanţa sectorului este una superioară, în condițiile în care de la începutul războiului sectorul a scăzut cu aproximativ 40% în întreaga Europă.

„Iar noi suntem undeva la minus 4%. Totul ţine de aceşti piloni: cash, datorii mici, poziţie bună, produs bun.”

În privința dezvoltărilor în București, Andrei Diaconescu e de părere că mai ales în ţări precum România a construi în jurul Capitalei nu face altceva decât să genereze un trafic insuportabil.

„Sunt suficiente zone în Bucureşti pe care le putem dezvolta. E foarte important să existe un consens, acela că densificarea este răspunsul problemelor de trafic şi mediu din momentul de faţă.”

Mai multe detalii aici.


Loading...